Vem är en MADLADY? Vi ser henne som den frisinnade tjejen som alla vänder blickarna till när hon går på gatan. Hennes självsäkerhet och hennes unika stil blir som ett svart hål för allas blickar. Hon anpassar inte sina kläder efter vad andra säger, istället tar hon på sig det som passar hennes stämning och gör henne glad. För en MADLADY så handlar det bara om att trivas med sig själv och ha roligt och om inte andra kan se det, so what!?

MADLADY grundades 2011 av två fantasifulla hjärnor som ville sätta alla sina idéer till verket. Målet var att skapa ett företag som inte skulle vara som alla andra. Genom att erbjuda kläder och accessoarer som inte går att hitta någon annanstans på den Nordiska marknaden, så delar MADLADY med sig stolt med en stil och kultur som varje tjej bör ta del av! Färger, mönster och fantasi är tre ingredienser som skapar den perfekta MADLADY’n. Utbudet är brett och det finns något till varje tillfälle och humör. År 2015 blev MADLADY stolt utsedd till årets modebutik i Finest Awards och har idag en av de hetaste webbutikerna bland modemedvetna tjejer.

"Fashions fade, style is eternal."
— Yves Saint-Laurent

Vår vision är att vara ledande när det kommer till "fast fashion" online för modemedvetna tjejer mellan 18 och 30 år. Vi sätter ett stort fokus på kunden och erbjuder ett oslagbart sortiment av internationella varumärken såväl som unika och egendesignade kläder och accessoarer.

about us