Influencer Special: Josephine Qvist

Q&A med Josephine. Lär känna henne som vi gjorde!

Q: Ge oss en kort och rolig presentation om dig. Max 5 meningar

A: Oj, det här är det absolut svåraste jag vet! Josephine, 24 GAH panik när jag säger det högt - im so old. Bor i Malmö med hockeykillen och har en fabulous hund, Bailey - som i alkoholen Bailey's ja.... haha! Jag är en helt mad-inlove smink tjej som bloggar, instagrammar och youtubar en hel del, kan man ens säga så? youtubar? haha :D

Q: Vad är dina ambitioner?

A: Jag vet inte riktigt vart mina ambitioner slutar. Jag har bara hållt på med detta i 1 år men det växer för varje dag. Jag är säker på att det kommer komma fler idéer och planer ju mer jag håller på och hur långt jag kommer att gå får vi helt enkelt se och det är ju lite upp till mina följare också om de vill de mer av mig eller inte. 

Q: Vilken stad är du uppväxt i? Anledning till varför du bor i Malmö.

A: Jag är uppväxt i Örebro men bor i Malmö för min kille spelar i Malmö Redhawks. 

Q: Vad är MAD med just dig? 

A: Jag tror att min allra MAD sida är min törst efter adrenalin kickar. Jag har hoppat Bungy och annat galet och det tror jag inte många tror om mig därför är det nog det som är mest MAD.

Q: Att ha många följare innebär att människor ser dig som förebild. Är det något du tänker på när du skapar material för dina sociala medier? Vad är ditt mål med allt detta?

A: Såklart är det någonting jag tänker på men självklart kan det bli fel ibland och då blir det jobbigt men jag är bara människa och lär mig fortfarande. Jag vill vara en bra förebild och det känns som att jag har väldigt dedikerade följare vilket gör att jag gärna vill ge tillbaka någonting som dom uppskattar. Jag har olika mål, ett av dom är att  "Ex on the beach jossan" istället bara blir Josephine Qvist och att mina följare ska tycka om mig för mig och inte för att jag var med i TV. Det känns dock som att detta mål nästan är uppfyllt. Andra mål med det hela är att jag vill bygga mig själv mer och se hur långt jag kan gå i det här, det är så roligt att känna att man kan få påverka och sålänge jag känner tillsammans med mina följare att det jag gör är positivt kommer jag fortsätta. 

Q: Vad är en MADLADY för dig?

A: Någon som vågar vara sig själv och vara egen fullt ut eller har en annan sida som bara är helgalen. Jag har Angelica Blick som min inspo och det är delvis för att hon har extremt cool stil och jag själv vågar inte riktigt klä mig så för jag inte känner mig bekväm i det men hon gör det och det tycker jag är coolt! 

Q: Vem är din favorit Kardashian-syster och varför?

A: Ärligt talat så kollar jag inte på deras TV-show, jag tycker dom alla är lite jobbiga att lyssna på... Men utifrån sociala medier där jag följer dom så tycker jag att Kim och Kylie är snyggast men Khloé verkar vara skönast. 

Q: Vem ser du upp till?

A: Mamma och pappa, helt klart. Men i sociala medier världen har jag Angelica Blick och Therese Lindgren som lite favs!

Q: Hur började din karriär på instagram? 

A: Allt började med min medverkan i TV-programmet Ex On The Beach, sen har det bara sagt BAM och nu sitter jag här idag och jobbar med bland annat Instagram. 

Q: Berätta kort om din favorittid under veckan

A: När jag har filmat, klippt, lagt upp samarbeten och fixat med alla mina företagspapper och kan sätta mig ner, osminkad(SÅ SKÖNT!) med min pojkvän och hund och bara mysa, det är min favorit tid under veckan. 

Q: Berätta om Bailey!

A: Oooooo Bailey, hela jag blir helt varm bara av att tänka på henne. Bailey är min första hund men wow så länge jag väntat på henne. Min pappa är allergisk så ända sedan flickeåren har jag velat haft en hund och nu har jag äntligen det. Hon är en pomeranian, black and tan och världens charmigaste. Hon har ett extremt underbett vilket bara gör henne ännu sötare och hon älskar verkligen allt och alla. Jag skulle kunna skriva en novell om henne men det ska jag inte, hon är bara världens gulligaste hund helt enkelt och tack vare henne så har jag bestämt mig för att jag vill ha en till liten hund. 

Q: Vad kan du inte leva utan?

A: Ett seriöst svar är min familj, såklart. Men förutom dom är det min MaryKay hudvårdsserie, mitt kérastase resistance cement termaique för mitt hår och solskyddfaktor +min mobil, laddare, mat, min säng hahaha the list goes on.. 

Q: Berätta något kul som dina följare ännu inte vet om dig!

A: Jag har en sjukt stor svaghet för chips, finns det framme, vart jag än är så äter jag det. Jag kan knappt gå förbi en affär utan att köpa det och definitivt inte när jag är hungrig - craaaavings!

SHOP JOSEPHINES LOOK

Inga varor matchade sökkriterierna.