SUPER DEAL
BYXOR 279 KR
SHOPPA NU
Gäller utvalda byxor. Kan ej kombineras med andra erbjudanden.
:
:
:

Retur, byte och reklamation

Ångerrätt

Inte helt nöjd? Ingen fara, du kan alltid returnera dina varor inom 30 dagar efter att du har mottagit din order. Sänd tillbaka varan i oförändrat skick, gärna i originalförpackningen. Är varan inte i oförändrat skick har vi rätt att dra av en summa motsvarande varans värdeminskning jämfört med varans ursprungliga värde från returbeloppet. För mer information om din ångerrätt, se våra allmänna villkor som du hittar här.

Notera att inga etiketter eller liknande får sättas direkt på skokartongen vid en retur. Är kartongen skadad vid returen till oss tar vi ut en avgift om minst 20% av varans värde eller 150kr. Kepsar får inte skickas i kuvert utan måste skickas till oss i kartong då formen måste bibehållas.

Vi återbetalar/krediterar alltid för plagget vi får tillbaka i retur och det är din nya betalning som gäller för ditt byte. Har du haft en rabatt på din första beställning lägger vi även på denna på ditt byte i samband med att vi hanterar din retur.
Har du två fakturor i väntan på att vi ska göra justeringen så kan du alltid pausa din faktura via Klarna’s app eller om du ringer deras kundtjänst.

Vi kan inte ta emot returer som skickas som Rekommenderad post, därför ska du alltid använda fraktetiketten som du får av oss.

Gör så här vid retur:

Vid retur så kostar returfrakten 49 kr om du använder den förbetalda etiketten som följer med. Beloppet justeras vid återbetalning.

1. Fyll i retursedeln som vi skickat med din beställning.
2. Packa ner dina varor tillsammans med retursedeln. Använd helst samma påse som vi skickat dina varor i.
3. Klistra på fraktetiketten som du fick med din order.
4. Lämna hos ett postombud.

Gör så här vid byte:

Vid byte så är returfrakten gratis.

1. Lägg en ny order på det du vill ha istället.
2. Skriv ditt nya ordernummer på retursedeln och skicka tillbaka med dina nuvarande varor. Så erhåller du fri retur.
3. Din nya betalning är den som gäller hädanefter och din retur kommer att krediteras/återbetalas till dig när vi får tillbaka varan.

Gör så här vid reklamation/felleverans:

Skulle du få en fellevererad vara ska du kontakta vår kundtjänst inom 7 arbetsdagar. Vid reklamation av defekt vara behöver du också kontakta kundtjänst. Vi står självklart för returfrakten vid felleveranser och godkända reklamationer.

Återbetalning

Faktura

Du kommer att få ett uppdaterat belopp via mail. Vi skickar inte ut en ny faktura, du behåller den fakturan som du får från början.

Delbetalning

Om du returnerar hela eller delar av din beställning så kommer motsvarande summa för varorna att justeras. Beloppet blir justerat på din nästkommande faktura.

Kortköp

Om du har betalt med bankkort eller betalkort så återför vi pengarna till det kort som du använde för att betala ursprungsordern.

Direktbetalning

Om du har betalt med bankbetalning/banköverföring så återför vi pengarna till det konto som du använde för att betala ursprungsordern.

Rabatter

Om du har använt dig av någon rabatt så kommer summan att justeras enligt rabattkodens villkor, varefter du kommer att få en bekräftelse på mail med slutgiltiga summan.

Fri gåva

Vid retur måste både produkten och gåvan returneras, annars har du inte längre rätt att ta del av kampanjen och får du betala för gåvan. Vid retur av gåvan sker ingen återbetalning då du aldrig debiterats för gåvan. Vid överförsäljning eller om en produkt är slut i lager förbehåller vi oss rätten att ersätta gåvan med samma värde, i dessa fall meddelas du via epost. Denna kampanj går ej att kombineras med övriga erbjudanden eller rabattkoder.

Outlösta försändelser

Försändelser som inte hämtas ut, utan som går i retur till oss (skickas tillbaka om det inte hämtas ut inom 10 dagar från postombud) omfattas ej av retur- eller ångerrätten. Hämtas försändelsen inte ut så kommer vi att debitera dig 295 kr för att täcka våra kostnader. Avgiften läggs på originalfakturan. Vi kommer heller inte att stå för eventuella fakturaavgifter som tillkommer vi försenad betalning på grund av outlösta försändelser eller om man skriver fel adress utan att informera oss om detta.

Vi tar inget ansvar för outlösta försändelser som skickas till utlandet. Skulle en sådan försändelse ändå skickas i retur till oss så kommer vi att debitera de verkliga fraktkostnaderna (fram och tillbaka) samt 295 kr.

Retur från utlandet

För returer från utlandet får du som kund själv stå för eventuella returkostnader.