SUMMER DEAL!
20% rabatt på allt
kod: TAKE20

Leveransinformation

Frakt och leverans

Beställningar inom Sverige inom kostar 29 kr i frakt. Vi erbjuder även hemleverans som ett alternativ för 79 kr. Alla försändelser skickas med Postnord (www.postnord.se) eller DB Schenker.

Leveranstiden är i vanliga fall 2-3 dagar om inget annat anges för produkten. Om din order har en produkt som har en längre leveranstid så kommer din order att skickas beroende på den längsta leveranstiden. Om din försändelse inte har kommit till dig 7 dagar efter att du har fått leveransbekräftelsen så är det viktigt att du tar kontakt med oss.

Outlösta försändelser

Försändelser som inte hämtas ut, utan som går i retur till oss (skickas tillbaka om det inte hämtas ut inom 10 dagar från postombud) omfattas ej av retur- eller ångerrätten. Hämtas försändelsen inte ut så kommer vi att debitera dig 295 kr för att täcka våra kostnader. Avgiften läggs på originalfakturan. Samma gäller för utlandsförsändelser. Vi kommer heller inte att stå för eventuella fakturaavgifter som tillkommer vid försenad betalning på grund av outlösta försändelser eller om man skriver fel adress utan att informera oss om detta.