15% off
på allt
kod: take15 shop now
Gäller t.om. 26-maj, 23:59. Röda priser gäller.

Byxor

Storlek
 1. XS
 2. S
 3. M
 4. L
 5. XL
Färg
Pris
0 kr 449 kr 0 kr to 449 kr
 1. Visa endast rea
Märke
 1. MADLADY
 2. MAD RAW
 3. MAD Choice
 4. MAD Curve
 5. ML-REC
 6. MADLADY x Kammi
 7. MADLADY x Lisa Anckarman
 8. MADLADY x Ribecka
 9. MADLADY x RILI
 10. MADLADY x Nina Glimsell
 11. Cheap Monday
 12. Champion
 13. Criminal Damage
 14. Ellesse
 15. FILA
 16. Glamorous
 17. Hype
 18. Kappa
 19. Karl Kani
 20. Liquor N Poker
 21. Mix from Italy
 22. Parisian
 23. Rut & Circle
 24. SisterS Point
 25. SIKSILK
 26. Sixth June
How MAD are you?
4 7 4 to 7

7 artiklar

per sida

7 artiklar

per sida

Byxor

Letar du efter par eleganta kostymbyxor till kontoret? Eller kaxiga faux läderbyxor? Varför inte ett par avslappnade men trendiga mom jeans? Vi har byxor och jeans för alla smaker och stilar här på MADLADY.

Som basplagget i din garderob kan du välja i vårt sortiment efter byxor för alla tillfällen. I en många olika färger, mönster, skärningar och modeller kan du enkelt hitta paret för att komplettera din outfit för vardags, kontoret eller festen. Du kan enkelt hitta din passform bland vida kostymbyxor, eller varför inte häftigt mönstrade byxor i ankellängd? För att göra ett statement har vi faux läderbyxor i olika modeller - cargo, vida, skinny, flared.

Perfekta looken med perfekta byxan

Du kan aldrig gå fel med ett par jeans, perfekt för dagar du inte vet vad du ska ha på dig. Vi har raka jeans för en tidlös look, skinny jeans för festen, trendiga ankelkorta jeans för fashionistan. Du kan välja mellan flera olika passformer och tvättar, ändlösa kombinationer för att få just det perfekta paret för din look.

För att chilla hemma har vi mjukisbyxor i flera olika material och färger. Mjukisbyxor i velour för dig som vill ha extra gosiga byxor eller klassiska mjukisbyxor i återvunnet material är alltid rätt.