20%
på byxor & shorts
kod: SUMMER
Gäller t.om. 4-juni, 23:59. Gäller på ordinariepriser.

Byxor

Storlek
 1. XS
 2. S
 3. M
 4. L
Färg
Pris
0 kr 700 kr 0 kr to 700 kr
 1. Visa endast rea
Märke
 1. MADLADY
 2. MAD RAW
 3. MAD Choice
 4. MAD Curve
 5. ML-REC
 6. MADLADY x Armin
 7. MADLADY x Kammi
 8. MADLADY x Lisa Anckarman
 9. MADLADY x Ribecka
 10. MADLADY x RILI
 11. MADLADY x Nina Glimsell
 12. Cheap Monday
 13. Champion
 14. Criminal Damage
 15. Ellesse
 16. FILA
 17. Glamorous
 18. Hype
 19. Kappa
 20. Karl Kani
 21. Liquor N Poker
 22. Mix from Italy
 23. Parisian
 24. Rut & Circle
 25. SisterS Point
 26. SIKSILK
 27. Sixth June
How MAD are you?
5 8 5 to 8

5 artiklar

per sida

5 artiklar

per sida

Byxor

Letar du efter par eleganta kostymbyxor till kontoret? Eller kaxiga faux läderbyxor? Varför inte ett par avslappnade men trendiga mom jeans? Vi har byxor och jeans för alla smaker och stilar här på MADLADY.

Som basplagget i din garderob kan du välja i vårt sortiment efter byxor för alla tillfällen. I en många olika färger, mönster, skärningar och modeller kan du enkelt hitta paret för att komplettera din outfit för vardags, kontoret eller festen. Du kan enkelt hitta din passform bland vida kostymbyxor, eller varför inte häftigt mönstrade byxor i ankellängd? För att göra ett statement har vi faux läderbyxor i olika modeller - cargo, vida, skinny, flared.

Perfekta looken med perfekta byxan

Du kan aldrig gå fel med ett par jeans, perfekt för dagar du inte vet vad du ska ha på dig. Vi har raka jeans för en tidlös look, skinny jeans för festen, trendiga ankelkorta jeans för fashionistan. Du kan välja mellan flera olika passformer och tvättar, ändlösa kombinationer för att få just det perfekta paret för din look.

För att chilla hemma har vi mjukisbyxor i flera olika material och färger. Mjukisbyxor i velour för dig som vill ha extra gosiga byxor eller klassiska mjukisbyxor i återvunnet material är alltid rätt.