WEEKEND SPECIAL
10-25% på allt
shop now
Gäller t.om. 4-juli, 23:59. Gäller ej på nedsatta priser.

Byxor

Storlek
 1. EU 36
 2. EU 40
 3. EU 42
 4. EU 44
Färg
Pris
0 kr 419 kr 0 kr to 419 kr
 1. Visa endast rea
Märke
 1. MADLADY
 2. MAD RAW
 3. MAD Choice
 4. MAD Curve
 5. ML-REC
 6. MADLADY x Armin
 7. MADLADY x Kammi
 8. MADLADY x Lisa Anckarman
 9. MADLADY x Nina Glimsell
 10. Cheap Monday
 11. Champion
 12. Ellesse
 13. FILA
 14. Glamorous
 15. Hype
 16. Kappa
 17. Karl Kani
 18. Liquor N Poker
 19. Mix from Italy
 20. Rut & Circle
 21. SisterS Point
 22. SIKSILK
 23. Sixth June
How MAD are you?
4 6 4 to 6

3 artiklar

per sida

3 artiklar

per sida

Byxor

Letar du efter par eleganta kostymbyxor till kontoret? Eller kaxiga faux läderbyxor? Varför inte ett par avslappnade men trendiga mom jeans? Vi har byxor och jeans för alla smaker och stilar här på MADLADY.

Som basplagget i din garderob kan du välja i vårt sortiment efter byxor för alla tillfällen. I en många olika färger, mönster, skärningar och modeller kan du enkelt hitta paret för att komplettera din outfit för vardags, kontoret eller festen. Du kan enkelt hitta din passform bland vida kostymbyxor, eller varför inte häftigt mönstrade byxor i ankellängd? För att göra ett statement har vi faux läderbyxor i olika modeller - cargo, vida, skinny, flared.

Perfekta looken med perfekta byxan

Du kan aldrig gå fel med ett par jeans, perfekt för dagar du inte vet vad du ska ha på dig. Vi har raka jeans för en tidlös look, skinny jeans för festen, trendiga ankelkorta jeans för fashionistan. Du kan välja mellan flera olika passformer och tvättar, ändlösa kombinationer för att få just det perfekta paret för din look.

För att chilla hemma har vi mjukisbyxor i flera olika material och färger. Mjukisbyxor i velour för dig som vill ha extra gosiga byxor eller klassiska mjukisbyxor i återvunnet material är alltid rätt.