Alla leveranser skickas som vanligt 🚚 vi har även hemleverans
APRIL KICKOFF
10-25% OFF EVERYTHING
SHOP NOW
Valid until 11/4, 23:59. Red prices apply, excluding "Bionic suit"-pants and sanitizers.

Jackor

Storlek
 1. XS
Pris
0 kr 1050 kr 0 kr to 1050 kr
 1. Visa endast rea
Märke
 1. MADLADY
 2. MAD Choice
 3. MAD Curve
 4. MADLADY x Lisa Anckarman
 5. AX Paris
 6. Champion
 7. Ellesse
 8. FILA
 9. Glamorous
 10. HLZBLZ
 11. Karl Kani
 12. Mix from Italy
 13. Napapijri
 14. Neon Rose
 15. Stussy
 16. Sixth June
 17. SPARKZ
 18. Valfré
How MAD are you?
6 7 6 to 7

1 artiklar

per sida

1 artiklar

per sida

Jackor och Kappor

Här på MADLADY hittar du ditt ytterplagg för alla väder och årstider. Vare sig om du letar efter en snygg kavaj för kontoret eller en mysig och varm parkas jacka för kalla dagar. Vi har korta och långa jackor i olika tjocklek för alla temperaturer. Vi har mönstrade och enfärgade jackor så du enkelt kan höja din stil till en ny nivå utan att kompromissa med funktionalitet. Varför inte en supergosig fuskpälsjacka som aldrig varit trendigare matchat med faux läderbyxor och en baguette bag över axeln.

Så stylar du dina ytterplagg

Vi har jackor och kappor i flera olika färger, mönster och stilar. Så du kan hitta en för varje tillfälle och tillställning. Varför inte lysa upp höstmörkret med en puffjacka i en knallig färg eller en alltid modern tunnare kappa för varmare våriga dagar. För en mer sportig retro look till vardags har vi träningsjackor och windbreakers många olika färger och material för att komplettera din outfit.

Med ett sortiment av olika faux skinnjackor, trenchcoats, kavajer, kappor, puffjackor, parkajackor, fuskpälsar kan du välja och vraka!