PAYDAY
20% på allt
kod: fallready
Rabatten gäller ej på nedsatta priser.

#ANVÄNDS EJ# Jumpsuits

Storlek
  1. XXS
  2. XS
  3. S
  4. M
  5. EU 34
  6. EU 36
  7. EU 38
Färg
Pris
0 kr 100 kr 0 kr to 100 kr
  1. Visa endast rea

7 artiklar

per sida

7 artiklar

per sida

Jumpsuits & Playsuits

Jumpsuit eller playsuit som det även kan kallas är ett plagg där överdel och underdel sitter ihop i ett stycke. En jumpsuit har oftast långa byxben som underdel, medan en playsuit är en kortare version av en jumpsuit, d.v.s. ofta är ett plagg som har kortare byxben. En jumpsuit eller playsuit är både snyggt och trendigt, och medan en jumpsuit är ett modernt, funktionellt och snyggt plagg som kan användas både på kontoret och ute på middagen, så passar en playsuit lika bra att användas till stranden som till festen. Hos Madlady hittar du många underbara och snygga versioner av klädesplagget. Allt ifrån helfärgade jumpsuits i enklare stil till playsuits i blommigt med volanger.

Historien bakom jumpsuits

Nästan varje årtionde har jumpsuiten återkommit i olika tappningar och med olika namn, vilket inte är så konstigt, då det är ett fantastiskt mångsidigt klädesplagg som kan bäras var som helst och när som helst! Dess riktiga uppsving som modeplagg, så som vi känner till det idag, kom dock under 1970-talet, då de blev ett av de mest eftertraktade plaggen i modevärlden – och nu är jumpsuiten och dess kortare version ”playsuit” tillbaka och här för att stanna!
Just nu är enkelhet ett av det viktigast designelementen inom modevärlden. Vi är alla upptagna människor, och ju snabbare vi kan klä på oss (samtidigt som vi vill få till ett bra helhetsintryck) desto bättre. Ingenting åstadkommer detta mål så snabbt och enkelt som jumpsuiten. Jumpsuit och playsuit är plagg som passar perfekt i en kvinnas hektiska livsstil; de är chic, okomplicerade och kan bäras vid nästan alla tillfällen. En jumpsuit eller playsuit är verkligen ett ”måste” i garderoben.